Zaposlitev

Monter strojnih inštalacij - Strojni tehnik (Maribor)

Smo manjše družinsko podjetje, ki se ukvarja z vgradnjo klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav. Za vse naprave nudimo strokovno svetovanje, kvalitetno vgradnjo in servis v celotni življenjski dobi obratovanja. Profesionalen nastop na trgu in zadovoljen kupec je naš glavni moto.

Več o podjetju najdete na spletnem naslovu https://catena.si/o-podjetju/.

Opis delovnega mesta:

  • Poznavanje tehničnih lastnosti klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav
  • Vodenje projektov kot odgovorni vodja dela na terenu
  • Montaža klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav
  • Tehnična podpora strankam , prek telefona, e-pošte in na terenu
  • Vodenje reklamacijskih postopkov in reševanje reklamacij
  • Reševanje kompleksnih tehničnih vprašanj, povezanih z namestitvijo, zagonom in delovanjem naprav.
  • Delo se opravlja v Mariboru z okolico.

Kaj pričakujemo:

Komunikativnega, prijaznega in hkrati strokovnega sodelavca(ko) tehnične stroke (področje strojnih inštalacij, V. stopnja izobrazbe), ki ima izkušnje s področja klimatizacije in ogrevanja ter se dobro sporazumeva v angleškem jeziku, tekoče govori in piše slovensko, efektivno in samostojno izvršuje delovne naloge v pisarni in na terenu tako s pomočjo osebnega angažmaja kot telefonske in e-komunikacije.

Delo zahteva kompleksno tehnično razmišljanje in poznavanje delovanja ogrevalnih in klimatskih sistemov, ter prezračevalnih naprav, operacijskih sistemov, računalniških programov Microsoft Office, pri čemer imajo prednost praktične izkušnje pridobljene pri namestitvi klimatskih in ogrevalnih naprav ali mojstrski izpit iz področja strojnih inštalacij. Kandidat(ka) mora imeti vozniški izpit B kategorije in biti dobro fizično pripravljen(a).

Kaj nudimo:

Samostojno delovno mesto v uspešnem timu, za določen čas z možnostjo spremembe v nedoločen čas, pretežno na terenu/objektih in delno v pisarni na sedežu podjetja, s polnim delovnim časom 8 ur dnevno, a z občasno neenakomerno razporeditvijo delovnega časa zaradi sezonske narave dela.

Ob zaposlitvi ima sodelavec 2 meseca poskusne dobe.

Za področje štajerske regije nudimo dobro plačo, ki jo bomo razkrili na osebnem razgovoru. Poleg redne osnovne plače, po sklepu direktorja nudimo mesečni dodatek na uspešnost, ki je odvisen od uspešnosti poslovanja.

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo, da nam pošljete svojo predstavitev po e-pošti na mail:  [email protected] ali po pošti na naslov Catena d.o.o., Malečnik 155/a, 2229 Malečnik. Vaše osebne podatke bomo varovali skladno s predpisi. Odgovor na prejeto predstavitev Vam bomo poslali v pisni obliki v roku 30 dni od prejema ponudbe za zaposlitev.