Električni radiatorji NOBO

Mednarodna vodilna znamka NOBO

NOBO je mednarodna vodilna znamka, ki se že več desetletij ponaša z električnimi ogrevalnimi rešitvami, z inovativnimi grelniki in kontrolnimi sistemi. Več milijonov izdelkov, ki se prodajajo po vsem svetu dokazujejo, da NOBO zagotavlja kakovostne in trajnostne rešitve. Znamka NOBO je v lasti Glen Dimplex Noridc-a, norveško podjetje, ki delje na Norveškem, Švedskem, Finskem in Danskem in izvaža v več kot 25 držav po vsem svetu. Nova generacija grelnikov in kontrolnih sistemov NOBO s tehnološko platformo, ki določa standard za prihodnje električno ogrevanje nudi popolno ogrevanje in nižji računi za elektriko.

Najbolje prodajani model električnega radiatorja NOBO, s preko 3 milijone prodanih konvektorjev po celem svetu. Klasičen norveško-skandinavski design, kovenktorskega radiatorja narejenega na norveškem je opremljen s sobnim termostatom, lahko pa ga nadgradimo tudi z brezžično povezljivim termostatom in novim sistemom NOBO Energy Control.

Sistem NOBO Energy Control

Preprosta uporaba: Sistem NOBO Energy Control je brezžični sistem, ki celotni družini omogoča nadzor nad uravnavanjem temperature in porabo energije. Namestitev je hitra in enostavna, urejanje programov ogrevanja pa izredno preprosta. NOBO Energy Control deluje z večino NOBO termostatov. Varno in enostavno lahko nadzorujete tudi druge električne naprave, ki uporabljajo sprejemno napravo (termostat)

Popoln nadzor: NOBO Energy Control vam nudi popoln nadzor ogrevanja prostorov in enostavno zmanjšanje temperature v prostorih, ki jih ne uporabljate. Omogočen vam je daljinski nadzor preko aplikacije, ki ste jo naložili na svoj pametni telefon ali tablico.

Manjša poraba nergije: Uporaba NOBO Energy Control sistema zmanjša stroške ogrevanja do 25%.

Aplikacija NOBO Energy Control: Brezplačno aplikacijo NOBO Energy Control si lahko prenesete iz Apple App Store ali Google Play.

Prikaži:
Razvrsti po: